“Flames of Water is een unieke spectaculaire water, licht en muziek show.

Een show die muziek zichtbaar maakt!”

 12188820_677618089005926_1900946048_n

Bent u opzoek naar iets bijzonders, iets spectaculairs? Boek dan de ‘Flames of water’ show! Deze show kan zowel op het water als op het land, doormiddel van een waterbassin, geplaatst worden. Uit de vele honderden water nuzzles wordt het water met een druk van 4 tot 10 bar in verschillende formaties de hoogte in gespoten, en gelijktijdig worden verschillende draaibewegingen gemaakt tot wel 70m breed en 30m hoog. Dit spektakel wordt verlicht met en verscheidenheid aan kleuren en beweegt op de maat van de muziek. Kortom, een adembenemend schouwspel! Eventueel kan het nog worden uitgebreid met een lasereffect, zodat er een watergordijn ontstaat met een laserprojectie.

Onze unieke variabele constructie is heel divers te monteren, zodat we bijna elke wens van de opdracht gever in vervulling kunnen laten gaan.

De mogelijkheden kunnen variëren vanaf een kleine voorstelling tot een super grote show. Dit alles met de kracht van water in combinatie met licht en muziek.

Een mobiele watershow van 20 tot 70 meter breed, die eigenlijk overal is op te bouwen. Een fantastische aanvulling voor uw evenement, dorpsfeest of opening van uw bedrijf. Tevens is het mogelijk onze show te combineren met theater, zangers of muziekgroepen.
Kortom kunnen we voor u een geweldige avond show compleet verzorgen, voor 1000 tot 20.000 (of meer) bezoekers!

Meer foto’s vind u in ons fotoalbum, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.